ONTDEK

SEEDS OF SILENCE

BOUTIQUE GUESTHOUSTE & YOGA CENTER

IN DE PORTUGESE ALGARVE

SEEDS OF SILENCE YOGA

SEEDS OF SILENCE: MIJN ALLERGROOTSTE DROOM

Die is met Seeds of silence werkelijkheid geworden: een eigen stek in het prachtige Portugal waar healthy food, innerlijke rust en yoga centraal staan. Een plaats waar ik kennis kan doorgeven en waar bezoekers in alle rust tijd kunnen nemen voor zichzelf, om er daarna als herboren terug tegenaan te kunnen. Mijn perfectionistisch kantje zorgt ervoor dat ik je hele verblijf tot in de puntjes verzorg, zodat jij van elk moment 100 % kan genieten.

accomodatie

Seeds of silence is een prachtige boutique guesthouse in Portugal. Je stapt hier letterlijk een oase van rust binnen. De elegante en rustgevende architectuur van het gastenverblijf past harmonisch in het zonovergoten landschap. Onze zes tweepersoonskamers, stijlvol ingericht in bohémien-stijl, zijn geknipt voor rustzoekers.

Seeds of silence portugal

sessies & arrangementen

Seeds of silence is een boutique guesthouse, maar ook een yogacenter. Naast prinsheerlijk logeren en heerlijk ontbijten, helpen we je écht die innerlijke rust te bereiken die je nodig hebt. Je keert gegarandeerd naar huis met tonnen energie en een pak inzichten over jezelf. Zo leer je hier concrete technieken die je ook tijdens drukke dagen kan toepassen om rust in je hoofd te vinden.

YOGA RETREATS

Je bent yoga teacher en zoekt een fantastische locatie voor je yoga retreat? Welkom in Boutique Guesthouse & yoga center Seeds of Silence. We verwelkomen jou en je groep yoga-cursisten met veel plezier op het stille platteland van de Portugese Algarve.

Seeds of Silence Portugal

team getaway

Waar kan je beter brainstormen of uitrusten met je team dan in een paradijselijke guesthouse in Portugal? Seeds of silence bezorgt jouw team een onbezorgd verblijf. Als team op retreat gaan, heeft tal van positieve effecten. Heel wat bedrijfsleiders en teammanagers staan erop om één keer per jaar enkele dagen met het hele team ertussenuit te gaan. Van een deugddoende getaway pluk je nog maandenlang de vruchten.

Scroll naar top