Yoga retreat Dranouter

Retreat Weekend in de natuur met yoga en gezonde voeding! Vrijdag 03/04/2020 – 05/04/2020 – VOLZET!

Barbara van FoodGood en Cindy van Innerfreedomyoga verwennen jou op een heerlijk, ontspannend weekend. Wat je mag verwachten? Yoga en meditatie, lekker, super vers en biologisch eten en een warm samenzijn.

Waar?

De Bed & Breakfast ‘Eeuwenhout’, gelegen in het prachtige landschap van het West-Vlaamse Heuvelland, op 500 m van de Franse Grens. Je proeft er de rust en natuur van Dranouter en je kijkt uit op de geweldige Zwarteberg en Rodeberg.

De eeuwenoude verbouwde hoeve Eeuwenhout brengt je als vanzelf in een zalige flow en rust. Met het glooiende landschap genieten wij van een verkwikkende natuurwandeling langs het Stiltepad terwijl gastvrouw Barbara de kachel en sauna op temperatuur brengt. Je hoort, ziet en voelt de natuur in al zijn puurheid!

Met hun passie voor yoga en voeding verwennen Cindy en Barbara jou met super gezonde en lekker verse maaltijden, yogasessies, meditatie, live muziek, healing en soundbath.

Dit bijzondere weekend gaat door van vrijdag 3 april vanaf 18u tot zondag 5 april 2020, 17u in Dranouter, België. (Adres: Koudekotstraat 19, 8951 Dranouter)

Doelgroep?

Voor iedereen die houdt van gezonde, biologische voeding en yoga, onthaasten en natuur (yoga voor beginner en gevorderde).

Inbegrepen in de prijs?

2 overnachtingen in een comfortkamer met eigen badkamer.
2 keer een gezond ontbijt
2 keer een gezonde lunch
2 keer een gezond avondmaal

Thee, koffie, water en versnaperingen

4 yogalessen, soundhealing, meditatie, live muziek en fotoshoot
Gebruik van alle faciliteiten: sauna, dompelbad en prachtige natuur

Mapje met yogaoefeningen en recepten

Niet inbegrepen in de prijs

Transport naar de Bed & Breakfast
Persoonlijke uitgaven

Cindy Andries

Ik ben een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen zijn de rode draad in mijn leven. Ik breng mensen in beweging, zowel innerlijk als uiterlijk. Mijn lessen zijn yin en yang, actie en rust voor zowel beginner als gevorderde. Ze zijn een uitnodiging voor lichaam en geest om voorbij je comfortzone jouw unieke kracht te vinden.

Barbara Verfaillie        

Ik ben een gediplomeerde natuurvoedingsdeskundige met een eigen praktijk ‘FoodGood’ in Ruddervoorde. Ik ben gepassioneerd door gezond en lekker eten dat je van binnenuit sterkt en gelukkig maakt. Ik begeleid jou op gedreven wijze naar een gezond gewicht, stimuleer je energiepeil en leer je op speelse wijze anders eten en leven.

Inschrijven via cindy@innerfreedomyoga.be of barbara@foodgood.be voor meer informatie of inschrijving, of per telefoon via Cindy 0498/122 156 of Barbara 0473/896 397

Prijs: €430. Inschrijving voldaan na overschrijving op rekeningnummer Crelan BE 73 1030 4969 2360

Scroll naar top