Yoga Retreat Aan zee

Retreat Weekend aan Zee met Yoga en Gezonde Voeding! Vrijdag 29/03/2019 – 31/03/2019

Barbara van Food Good en Cindy van Innerfreedomyoga verwennen jou op een heerlijk, ontspannend weekend. Wat je mag verwachten? Yoga, meditatie, lekker en gezond eten en een gezellig samenzijn. Waar? In het prachtige kader van Bed & Breakfast ‘Noord-Frankrijk’ in Zeeland. Je hoort er de zee en ziet het mooie licht van de vuurtoren van Westkapelle! Westkapelle ligt vlakbij Zoutelande en Domburg en een klein half uurtje van Middelburg en Vlissingen.

Met hun passie voor yoga en voeding verwennen Cindy en Barbara jou met super gezonde en lekkere maaltijden, yogasessies, meditatie, healing en soundbath. De eeuwenoude, verbouwde hoeve en het open koetshuis brengen je als vanzelf in een zalige flow en rust. Met de zee op 800 m van het domein kunnen wij profiteren van een verkwikkende strandwandeling terwijl gastvrouw Barbara de hottub en de kachel op temperatuur brengt.

Dit bijzondere weekend gaat door van vrijdag 29 maart vanaf 16u tot zondag 31 maart 2019, 16.30u in Westkapelle, Nederland. (Adres: Prelaatweg 5, 4361 JB Westkapelle)

Doelgroep

Voor iedereen die houdt van gezonde voeding en yoga, beginner en gevorderde.

Inbegrepen in de prijs

  • 2 overnachtingen in een luxe comfort kamer met een eigen badkamer
  • 2 keer een gezond ontbijt
  • 2 keer een gezonde lunch
  • 2 keer een gezond avondmaal
  • Thee, koffie, water en versnaperingen
  • 4 yogalessen en 1 sound healing, meditatie
  • Gebruik van alle faciliteiten: hottub, artistieke boomhut, yogakas.

Mapje met yogaoefeningen en recepten

Niet inbegrepen in de prijs

  • Het transport naar de Bed and Breakfast
  • Een massage door een erkende masseur
  • Persoonlijke uitgaven

Andries Cindy

Gediplomeerde yogalerares en oprichtster van innerfreedomyoga. Haar lessen zijn speels, ontspannend en met een gezonde portie uitdaging.

Ze legt heel veel aandacht bij de ademhaling en het naar binnen keren van de aandacht tijdens de lessen. De ideale combinatie om lichaam en geest te zuiveren en volledig tot rust te komen.

Verfaillie Barbara

Gediplomeerde natuurvoedingsdeskundige met een eigen praktijk Food Good in Ruddervoorde. Zij begeleidt jou op een gedreven wijze naar een gezond gewicht, stimuleert je energiepeil en leert je op speelse wijze anders eten.

Inschrijven via cindy@innerfreedomyoga.be of barbara@foodgood.be voor meer informatie of inschrijving of per telefoon via Cindy 0498/122 156 of Barbara 0473/896 397

prijs: 415 euro. Inschrijving voldaan na overschrijving op rekeningnummer Crelan BE 73 1030 4969 2360

Scroll naar top