Ik heb iets heel belangrijk te vertellen

Hallo!

Het doet mij goed jou te schrijven, ik wil graag iets met je delen. 

Voordat we in het hele corona-verhaal terecht kwamen, werd één van mijn grootste dromen werkelijkheid. Ik vond de plek waar ik al jaren naar zocht! Een magische bestemming op een zuiderse locatie, waar ik mensen kan ontvangen. Een plek waar mensen tot rust kunnen komen, waar ze gesoigneerd worden en waar ze kunnen groeien en helen

Wat ik toen niet wist, is dat deze plek ook zo cruciaal zou worden in mijn eigen helingsproces. 

Na de aankoop en de verbouwingswerken, was ik in volle form om de deuren open te gooien en mensen te ontvangen. En toen werd ik ziek…
Dat stond niet in de planning. Toch gebeurde het, ten gevolge van een tekenbeet. 

We zijn bijna een jaar verder. Een intense periode waarin ik elke dag iets heb bijgeleerd. Over mezelf, over de werking van het menselijk lichaam én vooral over de kracht van onze menselijke geest! Meer dan ooit ondervind ik zelf hoe sterk de geest is en hoe noodzakelijk het is om je geest in te zetten om het leven vorm te geven zoals jij dat wilt. 

Om de kracht van je geest te leren kennen en om het leven te creëren dat echt bij je past, heb je iets nodig wat bijzonder belangrijk is en dat is tijd voor jezelf!
Ik heb die tijd genomen en ben bijzonder blij en dankbaar dat ik met “Seeds of Silence” jou een plek kan geven waar jij tijd kan nemen voor jezelf. Het gaat alleen om jou. Geen zorgen over eten of kinderen of werk. Jij en alleen jij. Af en toe kom ik aan je zijde als je coach of je yogateacher. Gedurende jouw verblijf in Portugal begeleid ik jou met een op maat gemaakt programma, individueel of in groep. 

Seeds of Silence wordt de nieuwe uitvalsbasis voor mijn werk. En dat betekent dat Innerfreedomyoga zijn deuren sluit. Je kan nog steeds yoga bij mij volgen, maar niet volgens het principe van een vaste dag in de week, ook niet online. 
Ik wil zijn waar ik ben, met mijn volle aandacht. Als ik in Portugal ben met jou, met een groep, dan is mijn volle aandacht daar! Als ik in België ben, zullen ook hier retreats mogelijk zijn.

Het was niet makkelijk om de knoop door te hakken. Ik heb zo genoten van onze lessen. De magie van Seeds of Silence en het effect dat het op mij heeft gehad om daar te zijn tijdens mijn genezingsproces hebben geleid tot deze beslissing. 

Ik kom nog naar België maar voor kortere periodes. En ik zal er dan ook zijn voor jou! Individueel of tijdens een retreat. Op dit moment ben ik volop bezig met de planning. Er komt snel nieuws over wat, waar en wanneer. 

De eerste yoga-retreat in Portugal is gepland voor juni en juli.
Juni van 27 juni tot 30 juni retreat sappenkuur.
Juli van 4 juli tot 11 juli retreat gezonde biologische voeding – yoga

 Stay tuned, via nieuwsbrieven of via Facebook en Instagram.

Warme en dankbare groet,

Cindy

Scroll naar top