Individuele Yoga therapie

LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE THEMA'S

In deze individuele begeleiding maakt Cindy een uniek pakket voor jou. Een advies op vlak van levenswijze, bewegen en heel specifieke yoga-oefeningen om jouw klachten aan te pakken.

Zowel lichamelijke als geestelijke thema’s kunnen behandeld worden met Yoga Therapie. Cindy heeft ondervonden dat deze vorm van begeleiding ideaal is voor mensen die recent zijn geconfronteerd met verandering en dit moeilijk een plaats kunnen geven. Voor veel mensen creëert verandering stress. Als je liever je verandering wilt verwerken op een ontspannen en opbouwende manier, dan is dit pakket zeker iets voor jou.

Je kan kiezen voor een traject waarbij je yoga combineert met voedings- en bewegingsadvies. Liever enkel privé yoga-les? Ook dat is mogelijk!
Contacteer Cindy voor een afspraak. € 55,00/ uur.

HOE GAAN WE TE WERK?

  • Je komt eerst voor een intake gesprek
    Dit is een soort interview waarbij Cindy achterhaalt wat er precies aan de hand is en wat jouw gewenst resultaat is van de begeleiding.
  • Als het gesprek afgelopen is, duikt Cindy in al haar kennis en wijsheid, op vlak van voeding, kruiden en yoga. Ze stelt een voedingsadvies op en ze selecteert een aantal yoga-oefeningen die werken op de specifieke meridianen die bij jou moeten gestimuleerd of tot rust gebracht worden.
  • Bij een volgende afspraak overlopen jullie alle adviezen en geeft Cindy je een privé yogales waarbij alle flows die ze voor jou heeft ontwikkeld worden ingeoefend.
  • We raden sterk aan dat je jouw specifieke oefeningen thuis dagelijks herhaalt en dat je dat je dit combineert met een lessenreeks bij Cindy. Op deze manier kan zij jou opvolgen en is het voor jou ook makkelijker om de focus te houden op jouw traject.

PRAKTISCH

€ 280,00 voor het totale pakket, inclusief lessenreeks naar eigen keuze. Je kan kiezen voor een traject waarbij je yoga combineert met voedings- en bewegingsadvies.

Liever enkel privé yoga-les? Ook dat is mogelijk! Prijs 55€/u. Contacteer Cindy voor een afspraak.  

LOCATIE

De leiteweg 4 | 8020 Ruddervoorde (in het gebouw van moto’s Hautekiet)
Ingang yogaruimte via Kortrijksestraat 478 (grote parking).

Scroll naar top