HOLISTISCHE COACHING

HOLISTISCHE COACHING

Cindy coacht holistisch, dat betekent dat ze tijdens 1 sessie werkt op het fysieke, het emotionele, het mentale én het energetische.

In jou draag jij een verlangen naar vrijheid en innerlijke rust. Een sessie Holistische Coaching brengt jou bij deze ervaring en geeft je van daaruit de kracht om met nieuwe energie de uitdagingen van jouw leven aan te gaan.

HOE GAAN WE TE WERK?

  • Deze coaching gebeurt 1 op 1.
    Bij binnenkomst vertel je kort op welke manier jij ‘vast’ zit. Misschien heb je een fysieke klacht, misschien zit je vast in een angst of in een relatie… Dit thema wordt kort benoemd.
    Als duidelijk is welke emotie gekoppeld is aan het thema, mag je gaan liggen op een massagetafel.

  • Voor de fysieke en energetische behandeling mag je je kleren aanhouden. Cindy begeleidt je naar een diepe ontspanning. Op de tafel wordt niets van jou gevraagd. Jij mag je overgeven aan de sessie. Cindy voelt op welke plaatsen in je lichaam de energie vast zit en maakt deze vrij door heel subtiele bewegingen.

  • Het effect van deze vernieuwde doorstrooming van je fysiek en je energetisch systeem wordt besproken we tijdens een gesprek. Door ervaringen uit te wisselen kom jij tot inzichten en zie je nieuwe mogelijkheden om met bepaalde uitdagingen om te gaan. Dit brengt jou tot een positieve energie en vernieuwde kracht.
  •  

PRAKTISCH

Een coaching-sessie duurt gemiddeld anderhalf uur, prijs 90€. (mocht Cindy tijdens de sessie een oefening willen doen die meer tijd in beslag neemt, dan geeft ze jou op dat moment de keuze).

LOCATIE

De leiteweg 4 | 8020 Ruddervoorde (in het gebouw van moto’s Hautekiet)
Ingang yogaruimte via Kortrijksestraat 478 (grote parking).

Scroll naar top