Inner Freedom Yoga - homepage
Yoga workshops
Yoga workshops
Yoga workshops
Yoga workshops

Workshops

Lezing: Ubuntu oerknal naar inzicht

In 2010 werd het leven van Hilde Misseeuw grondig door elkaar geschud. Op vraag van een Belgische firma trok ze in het kader van een ontwikkelingsproject naar Rwanda om er de productie van sojamelk op te starten. Wat begon als een avontuur waarin ze veel van haar interesses kon combineren, eindigde in een nachtmerrie. De sojamelkmachine explodeerde en Hilde werd fysiek zwaar gehavend gerepatrieerd. Er volgden zes jaren met tal van ingrepen en een moeizame revalidatie.

In ‘UBUNTU oerknal naar inzicht‘ neemt Hilde ons mee op de weg die ze de voorbije jaren heeft afgelegd. Het gaat om een diepgaand persoonlijk proces, met de Afrikaanse ubuntu-filosofie als leidraad: eenheid in verbondenheid, mens worden in relatie tot andere mensen en tot alles wat is.

Hilde heeft een achtergrond als opvoedster en kok. Ze baatte twee eetzaken uit: De Nisse in Brugge en ’t Oud Gemeentehuis in Waardamme. Ze is gepassioneerd door voeding, verbondenheid met de natuur en dieren, en een aardse vorm van spiritualiteit.

In haar getuigenis krijg je het verslag van een intense etappe als uitnodiging en als inspiratie.

Welkom 2 februari 2018 om 19.30 uur in de yogaloft.
Inschrijven 0498 12 21 56 of 0497 16 36 70. Bijdrage met drankje en hapje – 15 euro.

WELKOM … Cindy en Hilde

Onze workshops

Flockdesign